Triki, ko Gordona Remzija šefpavāri izmanto viņa restorānos

Lai ēdiens būtu izcili gards un nevainojams, nepietiek tikai ar kvalitatīviem pārtikas produktiem. Nepieciešams īstenot vēl dažus trikus!

Lūk, iepazīstieties ar trikiem, kurus pavāri izmanto slavenā šefpavāra Remzija restorānos!

Lai ēdienam piešķirtu vieglu ķiploku garšu, uz šķīvja uzberiet ķiploka daiviņu un pēc tam uz tā izklājiet salātus vai garnējumu.

Jauna garša gaļas marinādei: tumšā vai gaišā alus un sojas mērces maisījums, sāls un pipari pēc garšas. Alu var pievienot sautētiem dārzeņiem, tas piešķirs īpašu smaržu un garšu parastiem vārītiem kartupeļiem.

Pārsālītu zupu var glābt ar divām metodēm. Iemērc tajā marli ar nelielu daudzumu nesālītas putras un vāra, putra uzsūks lieko sāli. Otra metode: zupā iemērc ēdamkaroti rafinēta cukura kubiņu. Kad cukurs sāk kūst, izņemiet karoti, procedūru atkārtojiet vairākas reizes, mainot cukura kubiņus.

Pārējos noderīgos padomus lasi nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment